Huwelijksfeesten

Niet zonder enige trots mogen wij stellen dat huwelijksfeesten onze specialiteit zijn.

Het prachtige decor van de grotten vormt dan ook het ideale kader om deze bijzondere dag te vieren en te beleven.

Stelt u zich eens voor dat u per trein, doorheen een eeuwenoud gangenstelsel, verlicht door honderden kaarsen, wordt gebracht naar een exclusieve verwarmde feestzaal waar woorden als sfeer en romantiek pas echt betekenis krijgen. U zult beslist onder de indruk zijn van de tien meter hoge plafonds, de stijlvolle aankleding en last but not least onze persoonlijke service.

Aangezien er nooit meerdere feesten tegelijkertijd plaatsvinden, bent u onze VIP en staat ons team, onder leiding van de zaakvoerder, klaar om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Wij begrijpen maar al te goed dat deze dag perfect moet zijn en dragen dan ook zorg voor een persoonlijke begeleiding vooraf en tijdens uw huwelijksfeest.

Kortom, laat u aangenaam verrassen en maak gerust een afspraak om uw wensen te bespreken.

Trouwlocatie
Sinds 2012 zijn de Grotten van Kanne als erkende trouwlocatie aangewezen in de gemeente Riemst. Dit betekent dat u uw wettelijk huwelijk kunt laten voltrekken in onze sfeervolle trouwzaal. Voor meer informatie hieromtrent kunt u terecht bij de afdeling burgerlijke stand van de gemeente Riemst.
Indien u dit wenst verzorgen wij aansluitend een receptie en/of diner ter plaatse of u kunt ervoor kiezen om ook uw avondfeest te laten plaatsvinden in onze feestzaal.

Offerte aanvragen