Kerstdiner

Op Kerstdag samen dineren in een bijzonde locatie van 11:30 tot 15:30u.

Met trots stellen we u het volgende menu aan u voor die we in samenwerking met “Floris Kookt” aanbieden.

Kerstmenu Grotten van Kanne

Amuse:

Welkomst hapje aangeboden namens Floriskookt en de Grotten van Kanne.

Voorgerecht:

Huisgemarineerde zalm waarbij zoet-zure komkommer, safraan mayonaise en een bitterballetje van rivierkreeftjes.

Of

Carpaccio van ossenhaas waarbij een crème van truffel, Parmazaanse kaas, geroosterde pijnboompitjes en rucolasalade.

 Soep:

Romige champignonsoep gemaakt van grotchampignons van de grotten van Kanne.

Tussengerecht:

2 bereidingen van roodpootpatrijs; het borstje op het karkas gegaard en het pootje gekonfijt in ganzevet op een bedje van zuurkool en een jus van jeneverbes.

Of

Gegrilde Dorade Royale filet waarbij een mousseline van knolselderij en een krachtige beurre blanc.

 Hoofdgerecht:

USA Grain- fed ossenhaas op een bedje van rattatouille, romige aardappelgratin en een saus van rode wijn.

Of

Op de huid gebakken Dorade Royale met een puree van doperwtjes en munt en een saus van citroen

 Nagerecht:

Vloeibaar chocolade cakeje met vanille roomijs en een mangosaus.

prijs: 95 euro per persoon.

*Er zijn ook kindermenu’s beschikbaar.

*Reserveren kan door te mailen naar info@grottenvankanne.com